
לביבות תרד עם גבינה ופטריותשוקלים לעבור לצמחונות אחרי יום העצמאות? הנה המנה שתעזור לכם להתחיל. ארוחה צמחונית זריזה וטעימה - חצי שעה כולל הכל, ויש לכם את זהאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם14/04/1007:00 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית כ-5 דקות, מצננים ומסננים מנוזלים. 2במקביל מאדים את התרד בסיר עד שנפחו מצטמק מאוד, מסננים וקוצצים. 3מפוררים את הגבינה הבולגרית לתוך קערה ומערבבים היטב עם הביצה, המלח, הפלפל ואבקת המרק. מוסיפים את התרד, הבצל והפטריות המטוגנים ואת הקמח התופח ומערבבים לתערובת אחידה. 4מחממים שמן קנולה במחבת רחבה. יוצרים לביבות בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים לנייר סופג. לחלופין, אפשר לאפות את הלביבות: מסדרים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת, מרססים בספריי שמן ואופים כ-20 דקות ב-200 מעלות, עד שהן משחימות. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |