
תבשיל בקר ביין אדום, פירות מיובשים וערמוניםככה אנחנו אוהבים את המנה העיקרית שלנו: תבשיל בקר ביין אדום, פירות מיובשים וערמונים ב-20 דקות במטבח ועוד שעתיים על האש. במילים אחרות: מקסימום רושם במינימום עבודהעז תלם|mako אוכל| פורסם02/09/1010:04 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1מחממים מעט שמן בסיר בינוני. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מאפיר, בערך 4-5 דקות. מוסיפים את היין האדום ובוחשים היטב תוך גירוד התחתית של הסיר, כדי להסיר את המשקעים. 2ממיסים את משחת הציר בכוס מים רותחים ומוסיפים לסיר יחד עם הפירות היבשים, המרווה והערמונים. 3מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי ומעט מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז מכסים ומנמיכים את האש. 4מבשלים 2-3 שעות, עד שהבשר מתרכך והפירות היבשים מתמוססים לתבשיל ומסמיכים אותו. מערבבים מדי חצי שעה. 5מגישים עם עלי מרווה טריים או עשבי תיבול אחרים. >> בשבוע שעבר הכנו עוף חגיגי וטעים עם תפוחי עץ ויין לבן![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |