אוכל
אוכל

תבשיל בקר ביין אדום, פירות מיובשים וערמונים

ככה אנחנו אוהבים את המנה העיקרית שלנו: תבשיל בקר ביין אדום, פירות מיובשים וערמונים ב-20 דקות במטבח ועוד שעתיים על האש. במילים אחרות: מקסימום רושם במינימום עבודה

|mako אוכל| פורסם10:04
צלי בקר ביין ופירות יבשים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.323reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

מרכיבים:

  • מעט שמן
  • 1 ק"ג בשר בקר לצלי, למשל כתף, צלעות או צוואר, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 כוסות יין אדום שאוהבים לשתות
  • כף משחת ציר בקר
  • 7 משמשים מיובשים
  • 7 שזיפים מיובשים, מגולענים
  • 3-4 עלי מרווה
  • חופן ערמונים (קונים קלופים בוואקום)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים מעט שמן בסיר בינוני. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מאפיר, בערך 4-5 דקות. מוסיפים את היין האדום ובוחשים היטב תוך גירוד התחתית של הסיר, כדי להסיר את המשקעים.

2ממיסים את משחת הציר בכוס מים רותחים ומוסיפים לסיר יחד עם הפירות היבשים, המרווה והערמונים.

3מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי ומעט מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז מכסים ומנמיכים את האש.

4מבשלים 2-3 שעות, עד שהבשר מתרכך והפירות היבשים מתמוססים לתבשיל ומסמיכים אותו. מערבבים מדי חצי שעה.

5מגישים עם עלי מרווה טריים או עשבי תיבול אחרים.

לבלוג של עז תלם

>> בשבוע שעבר הכנו עוף חגיגי וטעים עם תפוחי עץ ויין לבן

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il