אוכל
אוכל

רוטב עגבניות סודי שילדים אוהבים

אם גם אצלכם בבית נשמעות תלונות על חמיצות בכל פעם שמוגשת מנה עם רוטב עגבניות, יש לנו את הפתרון בשבילכם: המתכון הסודי של רון יוחננוב, שיגרום לרוטב שלכם להיות מתקתק וממכר כמו עגבניית שרי, בלי להוסיף סוכר

|mako אוכל| פורסם07:25
פסטה עם רוטב עגבניות (צילום: עידית נרקיס כ
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים!
Rating:483reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

מכירים את זה שאתם מוסיפים עוד ועוד סוכר לרוטב העגבניות, והילדים ממשיכים להתעקש שהוא חמוץ? ובכן, אני עומד לגלות לכם את הקסם שיהפוך את רוטב העגבניות שלכם לטעים ומתקתק כמו עגבניות שרי - וכל זה בלי להוסיף סוכר.


שנים שמסתירים מכם את השיטה שמנטרלת לחלוטין את הטעם החומצי, אז הגיע הזמן לגלות לכם את הסוד האיטלקי הכמוס ביותר: אבקת סודה לשתייה.


זה המתכון לרוטב עגבניות בגרסה שלי. ואת הטיפ של אבקת הסודה אתם מוזמנים ליישם גם בלזניה ושקשוקה. מילה שלי - הילדים לא יפסיקו לזלול.

רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוקמבשלים ואופים עם רון יוחננוב.

המצרכים :

  • 3 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפיות אורגנו (יבש או טרי) קצוץ
  • חופן עלי בזיליקום טריים
  • צ'ילי אדום קצוץ (לפי הטעם)
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני, מוסיפים את השום ומזהיבים מעט.

2מוסיפים את העגבניות, התבלינים, עשבי התיבול והצ'ילי ומביאים לרתיחה במכסה סגור.

3מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב כ-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.

4מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים.

5מעבירים את הרוטב לבלנדר או טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם משחתי (לא חובה).

תגיות:עגבניות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il