
רוטב עגבניות סודי שילדים אוהביםאם גם אצלכם בבית נשמעות תלונות על חמיצות בכל פעם שמוגשת מנה עם רוטב עגבניות, יש לנו את הפתרון בשבילכם: המתכון הסודי של רון יוחננוב, שיגרום לרוטב שלכם להיות מתקתק וממכר כמו עגבניית שרי, בלי להוסיף סוכר![]() צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים! |
מכירים את זה שאתם מוסיפים עוד ועוד סוכר לרוטב העגבניות, והילדים ממשיכים להתעקש שהוא חמוץ? ובכן, אני עומד לגלות לכם את הקסם שיהפוך את רוטב העגבניות שלכם לטעים ומתקתק כמו עגבניות שרי - וכל זה בלי להוסיף סוכר.
רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוקמבשלים ואופים עם רון יוחננוב. המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני, מוסיפים את השום ומזהיבים מעט. 2מוסיפים את העגבניות, התבלינים, עשבי התיבול והצ'ילי ומביאים לרתיחה במכסה סגור. 3מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב כ-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. 4מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים. 5מעבירים את הרוטב לבלנדר או טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם משחתי (לא חובה). תגיות:עגבניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |