
הכנפיים של גנרל טאוכמה שאנחנו אוהבים כנפיים פריכות עם ציפוי של רוטב דביק והכנפיים הממכרות האלו הן בדיוק כאלו עם עם רוטב שום, דבש וסויה. להקפיץ ולעשות חיסול ממוקדעז תלם|mako אוכל| פורסם03/12/1012:10 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
או - רוטב חלופי:
אופן ההכנה:1מכינים את הכנפיים: שמים את הכנפיים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ואז מסננים היטב. 2שמים את הכנפיים בקופסה אטומה עם קמח, סוגרים ומנערים היטב כדי שיצופו מכל הכיוונים. 3מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכנפיים ב-3 נגלות - כל נגלה בערך 4 דקות, עד שהכנפיים מקבלות צבע חום זהוב יפה. מוציאים לנייר סופג. 4בקערה מערבבים את הקורנפלור עם כף מרוטב הסויה ומערבבים עד שהקורנפלור מתמוסס. מוסיפים את שאר הסויה ואת הדבש, החומץ ושמן השומשום ומערבבים. (לחילופין, מערבבים את הצ'ילי היבש עם הרוטב המוכן, הקורנפלור, המים ושמן השומשום). 5מחממים מחבת גדולה או סיר רחב ושטוח על להבה גבוהה. מקפיצים את השום והצ'ילי במעט שמן כמה שניות עד שעולה ריח. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד שהרוטב מבעבע ומסמיך (זה קורה מהר). מוסיפים פנימה את הכנפיים ומערבבים היטב עד שכל הכנפיים עטופות ברוטב. מגישים מיד ביחד עם בצל ירוק קצוץ ושומשום. >> ידעתם שתפוחי אדמה טובים להסרת חלודה? כך תנקו את הבית עם אוכל>> חדש בישראל: מסעדת Dinings הלונדונית פותחת סניף בתל אביב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |