אוכל
אוכל

פיצה מבצק טונה

אחרי שהכנו פיצה על טורטייה, על כרובית ועל בצק שקדים, קבלו את ההברקה הבאה: את הפיצה היפה שבתמונה הכנו על בצק שעשוי בעיקר מטונה, ואתם בכלל לא מתחילים לדמיין איזה טעים זה יצא. מי בכלל צריך קמח (ופחמימות)

|mako אוכל| פורסם08:28
פיצה טונה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.4472reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • קופסת טונה (עדיף במים)
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור

לפיצה:

  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי
  • כף רוטב פסטו מוכן
  • גבינת מוצרלה או כל גבינה שאוהבים, מגוררת
  • תוספות - איזה שאוהבים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ומעט נוזלית. מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-5 דקות (לחצי אפייה).

3מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים רסק עגבניות ופסטו ומפזרים גבינה מגוררת ותוספות, אם רוצים.

4מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד הזהבה.

*אפשר לתבל באורגנו, בזיליקום וכדומה.

פיצה מבצק טונהותראו איזה יופי היא נחתכת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

תגיות:פיצהטונה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il