אוכל
אוכל

נאצ'וס ביתיים

הם יותר טעימים מחטיפי הנאצ'וס שקונים בסופר, הרבה יותר בריאים מהם (הפכתם פעם שקית של חטיפים כאלה והצצתם ברשימת המרכיבים?) וכל כך קל להכין אותם, שזה ממש פשע להוציא על זה כסף. איך בדיוק? הנה, ככה

|mako אוכל| פורסם07:00
נאצ'וס ביתיים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.3270reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 6 טורטיות קטנות (אפשר מקמח מלא או קמח תירס)
  • כפית תבלין גריל
  • מעט אבקת שום
  • 150 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • ספריי שמן זית
  • עירית קצוצה, לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומסדרים את הטורטיות בשכבה אחת (ייתכן שתצטרכו שתי תבניות).

3מערבבים בקערה את התבלינים והגבינה.

4מרססים את הטורטיות בשמן ומפזרים את הגבינה המעורבבת עם התבלינים.

5חותכים בעזרת גלגלת למשולשים שווים ומכניסים לתנור לכ-10 דקות, עד הזהבה.

6מפזרים עירית קצוצה ומגישים.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il