
גלילות חצילים חלביותאחרי שהחלטנו שגלילות החצילים של נוף הן הן אהבת חיינו, באה הגרסה החלבית ואיימה לטרוף את הקלפים. גבינות בפנים, רוטב עגבניות בחוץ והרבה הרבה פרמזן. טיגון? לא בבית ספרנואינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם06/10/1007:31 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
למלית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1פורסים את החצילים לאורך לפרוסות דקות, מברישים בשמן זית וצורבים על מחבת פסים חמה לכמה דקות מכל צד. לחלופין, מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים ב-200 מעלות. 2מערבבים את כל מרכיבי המלית. 3לוקחים כף מהמלית ומניחים בקצה של כל פרוסת חציל. מגלגלים לצורת גליל, כך שהקצוות יישארו פתוחים. 4משמנים תבנית אפייה בשמן זית ומסדרים את גלילות החציל. 5מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, שופכים על החצילים ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. 6מגררים עוד קצת פרמזן, ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה >> הנה גלילות החצילים הבשריות של נוף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |