
כרעיים עם לימונים וסויהכמה טוב במתכון אחד: אנחנו אוהבים שמבשלים עם לימון, אנחנו מתים על השילוב של הסויה עם הבהרט והכורכום, ואין כמו מנה שדורשת מאיתנו חצי שעה של התעסקות. אה, וכל זה קורה בסיר אחד בלבד, בלי בלגן במטבח. בבקשהאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם06/07/1109:27 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקמחים את הכרעיים מכל הצדדים, מניחים בסיר רחב את שמן הזית ומחממים מעט. 2מניחים את הכרעיים בסיר כאשר החלק עם העור מופנה כלפי מטה, סוגרים את מכסה הסיר ומשחימים את העוף 4 דקות. לאחר 4 דקות פותחים בעדינות את הסיר, הופכים את העופות על צדם השני ומשחימים שוב 4 דקות. 3מסירים את הסיר מהאש ומפזרים בין העופות פרוסות של לימונים, מכסים שוב במכסה ומחזירים לאש ל-3 דקות נוספות. לאחר מכן פותחים את המכסה ומוסיפים שום, כוס מים רותחים עם כף אבקת מרק בצל, מיץ מחצי לימון, סילאן, סויה, מלח, פלפל שחור, בהרט וכורכום, מוסיפים עוד חצי כוס מים, מכסים את הסיר חלקית, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שעה וחצי. 4בסיום הבישול מפזרים מעל כוסברה. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל. >> איך מכינים כדור שוקולד?>> בפעם שעברה הכנו לזניית גבינות ופטריות>> והנה חטיף פצפוצי אורז קריר שילדים אוהבים במיוחדתגיות:עוף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |