
פסטרמה חזה עוף עם צ'ילי מתוקמסתבר שפסטרמה ביתית יכולה להיות עסיסית, טעימה ובשרנית לפחות כמו זו שקונים בסופר. הסוד הוא אפייה בחום נמוך, אבל ממש, שמבשל את העוף באטיות ולא מאפשר לו להתייבשעז תלם|mako אוכל| פורסם04/03/1008:36 ![]() צילום: Yulia_Kotina, Istock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-100 מעלות. 2מערבבים בקערה את הפפריקה, רוטב הצ'ילי והמלח עד לקבלת משחה. טועמים, ומוסיפים מלח אם צריך. 3מושחים את חזות העוף בתערובת, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בערך שעה, עד שהעוף משנה צבע לחלוטין ומרגיש נוקשה יותר למגע. 4מוציאים, מצננים לחלוטין ופורסים, או מעבירים למקרר. הפסטרמה המוכנה נשמרת בקירור חמישה ימים בקופסה סגורה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |