אוכל
אוכל

פסטרמה חזה עוף עם צ'ילי מתוק

מסתבר שפסטרמה ביתית יכולה להיות עסיסית, טעימה ובשרנית לפחות כמו זו שקונים בסופר. הסוד הוא אפייה בחום נמוך, אבל ממש, שמבשל את העוף באטיות ולא מאפשר לו להתייבש

|mako אוכל| פורסם08:36
פסטרמה חזה עוף (צילום: Yulia_Kotina, Istock)
צילום: Yulia_Kotina, Istock
Rating:4.257reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 נתחי חזה עוף במשקל 250 גרם כל אחד, מנוקים משומן ועצמות
  • כפית פפריקה מתוקה (עדיף פפריקה מעושנת)
  • קורט מלח
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-100 מעלות.

2מערבבים בקערה את הפפריקה, רוטב הצ'ילי והמלח עד לקבלת משחה. טועמים, ומוסיפים מלח אם צריך.

3מושחים את חזות העוף בתערובת, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בערך שעה, עד שהעוף משנה צבע לחלוטין ומרגיש נוקשה יותר למגע.

4מוציאים, מצננים לחלוטין ופורסים, או מעבירים למקרר. הפסטרמה המוכנה נשמרת בקירור חמישה ימים בקופסה סגורה.

בקרו בבלוג של עז תלם

>> בשבוע שעבר הכנו מוסקה כשרה מנצחת

>> הגיע הזמן להתחיל לאסוף מתכונים לפסח, אתם לא חושבים?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il