מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פסטרמה חזה עוף עם צ'ילי מתוק

מסתבר שפסטרמה ביתית יכולה להיות עסיסית, טעימה ובשרנית לפחות כמו זו שקונים בסופר. הסוד הוא אפייה בחום נמוך, אבל ממש, שמבשל את העוף באטיות ולא מאפשר לו להתייבש

|mako אוכל| פורסם08:36
פסטרמה חזה עוף (צילום: Yulia_Kotina, Istock)
צילום: Yulia_Kotina, Istock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 נתחי חזה עוף במשקל 250 גרם כל אחד, מנוקים משומן ועצמות
  • כפית פפריקה מתוקה (עדיף פפריקה מעושנת)
  • קורט מלח
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-100 מעלות.

2מערבבים בקערה את הפפריקה, רוטב הצ'ילי והמלח עד לקבלת משחה. טועמים, ומוסיפים מלח אם צריך.

3מושחים את חזות העוף בתערובת, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בערך שעה, עד שהעוף משנה צבע לחלוטין ומרגיש נוקשה יותר למגע.

4מוציאים, מצננים לחלוטין ופורסים, או מעבירים למקרר. הפסטרמה המוכנה נשמרת בקירור חמישה ימים בקופסה סגורה.

בקרו בבלוג של עז תלם

>> בשבוע שעבר הכנו מוסקה כשרה מנצחת

>> הגיע הזמן להתחיל לאסוף מתכונים לפסח, אתם לא חושבים?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il