1 מחממים בסיר את שמן הזית. מוסיפים את הכרישה ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי בחישה 5 דקות.
2 מוסיפים פנימה את המים וממליחים. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית נמוכה 10 דקות, עד שהכרישה מתרככת.
3 במקביל, מגררים את כל הכרובית (עם הגבעול העבה) על החלק הגס של הפומפייה לקבלת פירורי כרובית. מוסיפים אותם לכרישה ומבשלים 5-7 דקות נוספות, עד שכל המרכיבים רכים. מכבים את האש ונותנים להם להתקרר.
4 אל הסיר עם הכרובית והכרשה מוסיפים את פירורי הלחם, הביצים, מלח ופלפל ובוחשים היטב.
5 מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המצרכים ומתבלים לפי הטעם.
6 מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. לוקחים כף מהתערובת ויוצרים לביבות.
7 מטגנים (בנגלות) בערך 2 דקות מכל צד, עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
* המתכון מספיק ל-4-6 מנות.
* המתכון פורסם לראשונה בדצמבר 2010