מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מכשירים את השרץ: איך אוכלים סרטן?

הוא קשה מבחוץ אבל בשרני מבפנים, וכל העבודה הקשה שהוא דורש רק משפרת את טעמו. המדריך שיהפוך גם אתכם לחובבי חוג הסרטן

פורסם:
הקישור הועתק

צעד ראשון: ניסוי כלים

כשתקבלו סרטן במסעדה, הוא יוגש לכם עם כל הכלים הדרושים: מפצח, שולה בשר וצלחת לפסולת.

צעד שני: פירוק לגורמים

פרקו את הצבתות מגוף הסרטן ורסקו אותן עם המפצח. דוגו את הבשר בעזרת השולה ושימו אותו בצד. אל תחששו שהוא מתקרר, כי זה רק משפר את הטעם.

צעד שלישי: איזה רגליים

אחרי שהסרטן נוטרל מנשקו, הגיע הזמן שתסתערו על רגליו. שברו כל רגל במרכזה, תחבו את שולה הבשר ונקו אותה מתוכנה.

צעד רביעי: גוף הסרטן

אחרון חביב הוא גוף הסרטן. תמצאו בשר לבן בין העצמות, בחלק החיצוני, ויש גם לא מעט בשר אכיל בצדו הפנימי של הגוף.