מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך מכינים קעריות טאקו בקלי קלות?

רוצים להרשים את האורחים עם מנה מקסיקנית שנראית מיליון דולר, אבל תגזול מכם רק דקה וחצי? הצטיידו בטורטיות קטנות, ובואו לראות

mako אוכל
פורסם:
סודות השפים – טורטיה
תמונת AVI: mako
הקישור הועתק

איך מכינים קעריות טאקו ברגע ובמרכיב אחד? או, טוב ששאלתם. אז המרכיב האחד הוא טורטיות, אבל מהסוג הקטן, וכל שעליכם לעשות הוא להפוך תבנית מאפינס, כך שלפניכם יהיו גבעות ולא שקעים, לשמן אותן ולהניח בין השקעים את הטורטיות הקטנות. עכשיו הכניסו לתנור שחומם ל-180 מעלות למשהו כמו 10 דקות, עד שהטורטיות שחומות ופריכות - וזהו, מוכן. מחכים שיתקרר וממלאים בכל טוב.

רעיונות למילוי:גוואקמולה,סלסה של עגבניותאו פלפלים, אבל גם אם תשימו שם סתם סלט טונה אנחנו מבטיחים לא לגלות לאף אחד.