
פלפלים ממולאיםיש קלאסיקות שרק מחכות שידרגו אותן: קבלו מתכון לפלפלים ממולאים עם בשר, שפע פירות מיובשים, עשבי תיבול ותבלינים לסיוםרווחה יוספי|הכי טעים שיש| פורסם17/10/1408:00 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :מרכיבים:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1במחבת גדולה מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו בעזרת כף עץ. 2מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים שום, עגבנייה, עשבי תיבול קצוצים וממשיכים בבישול שלוש דקות. 3מוסיפים את רסק העגבניות, האורז והפירות המיובשים ומבשלים למשך שלוש דקות נוספות. מניחים להצטנן. 4מוציאים לפלפלים את העוקץ עם הגרעינים, ממלאים בתערובת הבשר ומסדרים בסיר. 5הרוטב: בקערה מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים מים רותחים בהדרגה ושומרים על מרקם סמיך. שופכים מעל הממולאים את הרוטב ומביאים לרתיחה. 6ממשיכים לבשל במשך שעה וחצי-שעתיים על אש נמוכה או על פלטה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |