
בצלים ממולאיםכשאומרים ממולאים, הקונוטציה הראשונה שעוברת בראש היא בשרית. קבלו מתכון צמחוני להפליא לבצלים ממולאים המוגשים לצד רוטב יוגורט מרענןאתי לוי|הכי טעים שיש| פורסם17/10/1408:00 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :לבצל:
לרוטב יוגורט:
אופן ההכנה:1מקלפים את הבצל וקוטמים משני הצדדים. מבשלים 20 דקות ומקררים. 2חורצים את הבצלים עד למרכז ומפרידים את שכבות הבצל, לא זורקים את החלקים הקטנים. 3שוטפים ומסננים את האורז, מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומתבלים במלח, שמן זית, 2 כפות מיץ לימון ופלפל שחור. 4ממלאים את הבצלים ומטגנים בשמן עד להשחמה. מטגנים גם את החלקים הקטנים שבמרכז הבצל גם אם לא הצלחתם למלא אותם. 5מניחים את הבצלים בשכבה אחת בלבד בצפיפות. אם נשאר מקום בסיר, מוסיפים את חלקי הבצל שטוגנו ולא מולאו. 6בקערה יוצקים כליטר מים, 3 כפות מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ו-2 כפות סילאן. 7מערבבים היטב ושופכים מעל הממולאים. הרוטב אמור להיות בגובה של הממולאים ועוד אצבע (כמו בבישול אורז). 8מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש מבשלים שעה נוספת ומכניסים לתנור בחום נמוך במשך כ-8 שעות. 9היוגורט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומגישים לצד הבצלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |