
כרשה ממולאת בשר וקשיועל פני השטח, כרשה נשמעת כמו ירק שקשה עד בלתי אפשרי למלא. אבל עם קצת סבלנות ורגישות בידיים אפשר להכין ממולאים במרקם עדין עם רוטב שזיפים שעוטף אותם הכי טוב שאפשרנעם אליהו|הכי טעים שיש| פורסם17/10/1408:00 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :מרכיבים:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1שוטפים את הכרשה, חותכים לגודל של אצבע ומפרקים בעדינות לשכבות חלולות. מבשלים כמה דקות במים רותחים לריכוך. 2מטגנים קלות את הבצל והשום בשמן קנולה עד להזהבה, מוסיפים את הסילאן ומערבבים כדקה. 3מעבירים לקערה ביחד עם הבשר הטחון, עשבי התיבול ומתבלים. 4מוסיפים קשיו קלוי קצוץ, מערבבים הכל יחד וממלאים את הכרשה (לא לדחוס יותר מדי מילוי). 5מטגנים במעט שמן זית בכדי לייצב את הכרשה. 6הרוטב: בעזרת בלנדר מוט טוחנים יחד את כל חומרי הרוטב בסיר למעט הבצל. מטגנים את הבצל בנפרד ומוסיפים לרוטב. 7מסדרים בתבנית את הממולאים ויוצקים רוטב מעל עד לכיסוי הממולא. 8מכסים בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 20-30 דקות. מסירים את הנייר, מגבירים את החום ל-170 לעשר דקות נוספות. 9ההגשה: מפזרים מעל עירית קצוצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |