
דגי לוקוס ובורי בעלי בננהמזרח רחוק חדשי: דג חריף בסגנון שלא הכרתם, עם השפעות מצפון מזרח הודו שיחרוך לכם את הלשון עם הרבה צ'ילי וחרדלצ'נצ'ל בנגה|הכי טעים שיש| פורסם13/08/1412:18 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1מנקים ומייבשים את עלי הבננות. 2מערבבים את אבקת הכורכום, רסק הצ'ילי הירוק, המלח ומחית החרדל בקערה. מוסיפים את שמן החרדל ומערבבים. 3מכניסים את הדגים לתערובת ומשרים 15 דקות. 4מברישים את עלי הבננה במעט שמן ומניחים את הדג המושרה במרכז העלה. 5עוטפים כל חתיכה של דג בעלה בננה וקושרים עם חוט תפירה (ללא צבע). 6מניחים את הדגים בתוך שושנת אידוי ומבשלים בסיר עם מים רותחים במשך 15-20 דקות. 7ניתן לאדות את הדגים בסיר בו מבשלים את האורז הלבן עם מתקן אידוי שיכול לצוף מעל האורז המתבשל. מגישים חם עם אורז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |