אוכל
אוכל

דגי לוקוס ובורי בעלי בננה

מזרח רחוק חדשי: דג חריף בסגנון שלא הכרתם, עם השפעות מצפון מזרח הודו שיחרוך לכם את הלשון עם הרבה צ'ילי וחרדל

|הכי טעים שיש| פורסם12:18
דגי לוקוס ובורי בעלי בננה (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

מרכיבים:

  • 6 עלי בננה

  • 1/2 כפית אבקת כורכום
  • רסק צ׳ילי ירוק
  • מלח לפי הטעם
  • 4 כפיות מחית חרדל
  • 50 מ"ל שמן חרדל
  • 3 פילה לוקוס
  • 3 פילה בורי

אופן ההכנה:

1מנקים ומייבשים את עלי הבננות.

2מערבבים את אבקת הכורכום, רסק הצ'ילי הירוק, המלח ומחית החרדל בקערה. מוסיפים את שמן החרדל ומערבבים.

3מכניסים את הדגים לתערובת ומשרים 15 דקות.

4מברישים את עלי הבננה במעט שמן ומניחים את הדג המושרה במרכז העלה.

5עוטפים כל חתיכה של דג בעלה בננה וקושרים עם חוט תפירה (ללא צבע).

6מניחים את הדגים בתוך שושנת אידוי ומבשלים בסיר עם מים רותחים במשך 15-20 דקות.

7ניתן לאדות את הדגים בסיר בו מבשלים את האורז הלבן עם מתקן אידוי שיכול לצוף מעל האורז המתבשל. מגישים חם עם אורז.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il