
חריימהבשביל מנת חריימה משובחת צריך דג טוב, הרבה פפריקה, תבלינים ולימון ולא מעט שמן. ואל תשכחו להצטייד בחלה הכי טרייה שישלאה קדוש|הכי טעים שיש| פורסם13/08/1411:37 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1בקערה מערבבים היטב את שני סוגי הפפריקה והרסק עם כרבע כוס מים פושרים. 2חותכים את הבצל דק דק (עדיף במעבד מזון). מחממים מחבת ומוסיפים את השמן באופן שמכסה את כל תחתית הסיר או המחבת. מטגנים את הבצל עד להזהבה (אם הבצל משחים חלילה, לקצוץ חדש). מוסיפים כף שום כתוש, מערבבים ומוסיפים את תערובת הפפריקות. מגבירים להבה ומערבבים היטב. 3מוסיפים חצי כוס מים רתוחים וממשיכים לערבב עד לקבלת רוטב סלסה. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה עם מכסה. 4מנגבים היטב את הדגים השטופים והנקיים ומסדרים בסיר. 5מנערים את הסיר בתנועות סיבוביות כדי שהרוטב יכסה את הדגים ומבשלים 2 דקות באש גבוהה. במידה והרוטב לא מכסה את הדג אחרי 2 דקות, מוסיפים מים עד לכיסוי הדגים. מנערים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות עם מכסה. 6כעבור כ-10 דקות מוסיפים חצי לימון סחוט (אפשר יותר, לפי הטעם) את הכמון, הקימל והמלח ושן שום כתושה, מרתיחים שוב, מנערים היטב ובזהירות, מורידים לאש נמוכה ומבשלים לעוד כדקה וחצי עם מכסה ומגישים. * למי שאוהב – ניתן לסחוט עוד מיץ לימון על הדג בהגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |