
מרק דלעת ובטטה צלויותמרק כתום כולם יודעים לעשות - מה שלא כולם יודעים זה שאם צולים את הירקות קודם, התוצאה עשירה וטעימה פי מיליון. שעה אחת וזה שלכםעז תלם|mako אוכל| פורסם11/02/1406:50 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מסדרים את קוביות הירקות הכתומים בתבנית אפייה (או שתיים, אם צריך), זולפים מעל חצי מכמות שמן הזית ומתבלים בעלי התימין, מלח ופלפל. 2אופים בערך 40 דקות, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים בקצוות. 3מחממים 3 כוסות מים בסיר, מוסיפים את הירקות הצלויים ומביאים לרתיחה. מתחילים לטחון את המרק בבלנדר ידני, ותוך כדי מוסיפים עוד מים ושמן זית לקבלת מרקם חלק. 4טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד עם זרעי הדלעת ומעט יוגורט או קרם קוקוס, אם רוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |