
מרק תאילנדימרק עגבניות תאילנדי עם חלב קוקוס, ג'ינג'ר ולמון גראססיוון כהן|הכי טעים שיש| פורסם14/05/1411:50 ![]() |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1בסיר רחב על להבה גבוהה מאדים בחמאה את הבצלים, השום, הג'ינג'ר והלמון גראס תוך כדי ערבוב בכף עץ. 2מנמיכים את הלהבה וממשיכים לאדות ולערבב עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל. 3מוסיפים את העגבניות, בוחשים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את קרם הקוקוס, בוחשים היטב, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה שנייה. 5מוסיפים את הכוסברה, רוטב הדגים וסוכר הדקלים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. 6טוחנים את המרק היטב בבלנדר מוט ומסננים במסננת גדולה. אפשר להיעזר במרית סיליקון (לקקן) או בכף עץ בכדי לסחוט את המרק דרך המסננת. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. 7לפני ההגשה מקשטים בפניני טפיוקה, קרם הקוקוס, טבעות בצל ירוק, עלי כוסברה או צ'ילי פרוס לפי הטעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |