אוכל
אוכל

מרק קישואים ונענע

מרק מרענן של קישואים, נענע ושמיר בתוספת של אגוז מוסקט

|הכי טעים שיש| פורסם12:08
מרק קישואים ונענע (תמונת AVI: mako)
Rating:4.549reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • 4 קישואים (או זוקיני), חתוכים לקוביות גסות
  • שמן זית, לטיגון
  • 4 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים גס
  • 2.5 בצלים לבנים גדולים, קצוצים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 9 גרם אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מים פושרים
  • 500 גרם נענע (4 צרורות)
  • 250 גרם שמיר (2 צרורות)

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט. מוסיפים את תפוח האדמה ומטגנים כדקה וחצי. מוסיפים את הקישואים ומטגנים תוך ערבוב עד שהם מתרככים.

2מוסיפים את השום הכתוש, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.

3מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי תפוחי האדמה, ומבשלים עוד 10 דקות.

4טוחנים את המרק במעבד מזון ומחזירים לסיר לבישול של 7 דקות נוספות, או עד לקבלת מרקם קרמי חלק.

5לפני ההגשה קוצצים דק את עלי השמיר והנענע ומוסיפים למרק. מערבבים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il