ארוחה בשעה: מרק חומוס וקבנוס
כשרוכנים מעל קערה של מרק ריחני ומהביל, הגשם שבחוץ הופך להיות אפילו יותר משמח. חוויה חורפית ממלאת ועשירה בפחות משעה וקצת יותר מ-50 שקלים


מרק חומוס וקבנוס
זמן עבודה: 12 דקות
זמן הכנה כולל: 48 דקות
עלות: כ-38 שקלים
המצרכים:
3 בצלים חתוכים לרצועות
מעט שמן, לטיגון
3קבנוספרוסים לעיגולים
5 שיני שום, קצוצות
1 פלפל אדום חריף, פרוס ללא הגרעינים
5 גזרים, חתוכים לקוביות
5תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
600 גרם גרגירי חומוס קפואים
260 גרם עגבניות מרוסקות
חצי חבילת פטרוזיליה, קצוצה
2 עלי דפנה
מעט אורגנו
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקבנוס ומטגנים כדקה.
2. מוסיפים את השום והפלפל החריף, מערבבים ומוסיפים את יתר המצרכים.
3. מוסיפים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 35 דקות.
* אפשר להגיש עם אורז לבן.
המצרכים באדיבותעדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!