
המצרכים (60 מנות):למילוי תרד:
לבצק:
אופן ההכנה:1המילוי: קוצצים את הבצל דק, שוטפים ומסננים כדי להוציא את המרירות. קוצצים דק את עלי התרד המסוננים (חשוב מאוד שלא יישארו מים). 2קוצצים דק (רצוי במעבד מזון) את עלי הזעתר. 3מערבבים את התרד, הזעתר, הבצל (כולם קצוצים ומסוננים) ביחד עם שמן הזית, הלימון, הסחוג והתבלינים. 4לבצק: יוצקים את המים עם שמן הזית, המלח, הסוכר והשמרים לקערת מיקסר גדולה, מערבבים היטב. מוסיפים את הקמח לאט-לאט עד לקבלת בצק איכותי. 5מחלקים את הבצק ל-6-7 (כדורים בגודל של תפוז גדול), מכסים במגבת ומחכים כ-15-20 דקות שהבצק תופח. 6מרדדים כל כדור בצק לגודל של פיצה משפחתית, חותכים כל כדור ל-8-9 עיגולים קטנים ובכל עיגול מסדרים כף ממלית התרד במרכז וסוגרים בצורת משולש. 7מחממים תנור מראש ל-200 מעלות. מורחים כל משולש במעט שמן זית. מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות (תלוי בתנור - שימו לב שהפטאייר לא נשרף) ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |