
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מבשלים את האורז עם המים במשך 30-35 דקות על להבה בינונית נמוכה. 2בזמן שהאורז מתבשל משרים את הפטריות המיובשות במים חמים למשך לפחות 20 דקות, עד לכדי ריכוך. 3מטגנים בשמן זית את הבצלים והשום עד לשקיפות ומוסיפים את הפטריות. 4מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון, ומערבבים במהירות. מוסיפים את האורז לתערובת ומטגנים. 5מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הכוסברה, השמיר, ומרבית הפלפל הצהוב ומערבבים את כל החומרים יחד. 6לבסוף מוסיפים כף גדושה של שמרי בירה ומקפלים פנימה בעדינות. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות בלהבה נמוכה. 7להגשה מפזרים מעל כמה חתיכות של פלפלים צהובים ועירית קצוצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |