1להכנת האורז: שוטפים את האורז היטב במים ומסננים. מעבירים את האורז לסיר ומוסיפים את המים, מכסים היטב ומבשלים על להבה נמוכה עד שנגמרים המים. משאירים מכוסה עוד רבע שעה.
2מערבבים את מרכיבי התחמיץ בסיר על להבה נמוכה, בחום נמוך, עד שהסוכר נמס. מוזגים את התחמיץ מעל האורז ומערבבים.
3מכינים את בלילת הטמפורה לפי הוראות היצרן. בקערה נפרדת מניחים את הפנקו.
4מכניסים לסיר האורז את מרכיבי מילוי כדורי האורז ומערבבים היטב.
5קורצים כדורים בגודל פנים היד, בגודל קצת יותר קטן מכדור טניס. טובלים כל כדור בבלילת הטמפורה ומצפים בפנקו. מרתיחים שמן עמוק, מטגנים את הכדורים בשמן עד הזהבה יפה. מגישים לצד רוטב טריאקי וקרם ואסבי.