
קציצות בשר על קרם ארטישוק ירושלמיבתפקיד השניצל – קציצות משובחות מבשר אנטרקוט, בתפקיד הפירה: קרם ארטישוק ירושלמי עדין וחלק. בתווך: רוטב מציר ירקות, ערמונים, פטריות וסילאן שישחק לכם באף עד ההגשה שכוללת קצת סבלנות ומעט עבודהשמוליק ישראל|הכי טעים שיש| פורסם12/09/1409:54 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :לקציצות:
לתבשיל:
לקרם ארטישוק ירושלמי:
אופן ההכנה:1הקציצות: מערבבים את החומרים לתערובת אחידה. יוצרים קציצות קצת יותר גדולות מכדור פינג פונג. מניחים במקרר לשעתיים. 2מטגנים את הבצלים עד הזהבה. מוסיפים את ציר הירקות, הסילאן, התבלינים והקציצות. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעה. 3כעבור שעה מוסיפים את הפטריות והערמונים. מכסים ומבשלים למשך שעה נוספת. 4קרם הארטישוק הירושלמי: טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את מרכיבי הקרם למסה אחידה ומעבירים במסננת דקה. 5ההגשה: מסדרים על צלחת את קרם הארטישוק ועליו את הקציצות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |