
קציצות בשר ופירות יבשיםקציצות הן דבר כל כך מכיל שהן מסתדרות נהדר גם גם בחברת פירות יבשים, סילאן, יין וקינמון. לא מאמינים? חצי שעה של עבודה נינוחה ותוכלו לדעת את התשובהיוסי סרור|הכי טעים שיש| פורסם12/09/1409:54 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הקציצות: מניחים בקערה את הבשר הטחון, מוסיפים את כל פירורי הלחם וכף השמן ואת הראס אל חנות. מערבבים יחד עם הבשר ומניחים בצד. 2בסיר על אש נמוכה מאדים את בצלי השאלוט הקצוצים עם המים. 3מוסיפים לבצלי השאלוט את היין האדום היבש ואת היין המתוק (יין קידוש), הסילאן, הקינמון, המלח והפלפל השחור ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים לסיר את הפירות היבשים ומנמיכים את האש. 5בקערה נפרדת מוזגים עם מעט שמן כדי שבזמן הכנת כדורי הבשר הם לא יידבקו. 6משמנים מעט את הידיים וצרים מתערובת הבשר כדורים בגודל פינג פונג. 7מכניסים את כדורי הבשר לסיר עם הרוטב, מכסים ומבשלים במשך 20-30 דקות על אש נמוכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |