מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

קבב טלה

עצמאות לאניני טעם: מתכון לקבב טלה, מנתח איכותי, בשילוב עם צנוברים, פטרוזיליה ומקלות קינמון

|מסעדת דיאנא| פורסם15:43
קבב (צילום: בועז לביא,  יחסי ציבור )
צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך)
  • 1 בצל יבש קצוץ דק
  • צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • 2 כפיות מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית בהרט משובח
  • 100 גרם צנוברים קלויים
  • 12 מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1קוצצים או טוחנים את הבשר.

2קוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה.

3לשים הכול עד ליצירת תערובת דמוית בצק. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים.

4יוצרים 12 כדורים ומשחילים על מקלות קינמון.

5צולים את השיפודים על גריל פחמים, כשהקינמון פונה מחוץ לגריל. אפשר גם לאפות 12 דקות בתנור ב-225 מעלות.

6מגישים עם טחינה, סלט עלים או פיתה קלויה עם בצל ועגבניות בגריל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il