
אוסובוקו טלהאוסובקו טלה שמתפרק בפה אחרי בישול איטי אך אינטנסיבי בחום גבוה. לא תאמינו כמה מעט עבודה מצריך כל הטוב הזהסמיר ראשד|הכי טעים שיש| פורסם07/07/1411:05 ![]() צילום: מתוך הכי טעים שיש |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר כבד המתאים לאפייה בתנור, מטגנים את האוסובוקו עם מעט שמן עד להשחמה. מניחים את האוסובוקו בצד. 2באותו הסיר מטגנים ומשחימים את כל ירקות השורש, הבצל והשום ביחד עם עשבי התיבול והתבלינים. 3מסננים החוצה את השמן שבסיר, מחזירים את הירקות והאוסובוקו, מוסיפים את היין, נותנים ליין לבעבע ולהצטמצם. 4מחממים תנור ל-250 מעלות. מוסיפים את ציר הבשר עד לכיסוי מלא של האוסובוקו וירקות השורש. מכסים את הסיר היטב ומכניסים לתנור למשך שעתיים. 5פותחים את הסיר ומוסיפים את תפוחי האדמה. מחזירים לתנור למשך שעה נוספת. 6מוציאים את הסיר, ומוסיפים את פטריות השמפיניון, סוגרים ומניחים בצד למשך חצי שעה. הפטריות יתבשלו מהחום שנמצא בתוך הסיר. 7הרוטב: מוציאים את כל הנוזלים שהצטברו בסיר ומעבירים לסיר אחר. מצמצמים את הרוטב עד שהוא מעט יותר מחצי הכמות, טועמים ומתקנים תיבול. במידת הצורך, מסמיכים באמצעות קורנפלור. 8ההגשה: מסדרים את כל הירקות בצלחת הגשה, מניחים מעליהם את האוסובוקו ומזלפים מעל את הרוטב שהכנו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |