
קוסקוס מתוק וחגיגי עם טלהכל קוסקוס הוא עולם ומלואו, בייחוד כשהוא מקבל טעמים מתקתקים של צימוקים ודבש שנותנים לבשר הטלה טעם עמוק ומיוחד שווה את ההמתנהג'יזל כהן-סקלי|הכי טעים שיש| פורסם24/10/1410:34 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :לקוסקוס:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1בתחתית סיר האידוי ממלאים מים ומביאים לרתיחה. בקערה גדולה ושטוחה שמים את הסולת והמלח ומטפטפים פנימה 150 מ"ל שמן ו-200 מ"ל מים. מעבירים את הסולת בנפה גסה. שמים את הסולת בחלק העליון של הסיר ומבשלים כשעה. מוציאים את הקוסקוס לתוך קערה וגורפים עם מזלג, מטפטפים 100 מ"ל שמן ו-250 מ"ל מים נותנים לקוסקוס לנוח כ- 20 דקות. מסננים בנפה ומחזירים לסיר לשעה נוספת. מוציאים את הקוסקוס לקערה וגורפים במזלג תוך כדי הוספת 150 מ"ל מים בטפטוף. מכסים במגבת כחצי שעה והקוסקוס מוכן. 2התבשיל: מאדים את הטלה במעט שמן (לסגירת הבשר). מכסים במים רותחים ומשיה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי. מסננים. 3בתבנית מתאימה לתנור מסדרים את הטלה, הבצל המטוגן ואת כל הירקות, הצימוקים והחומוס. 4מערבבים את כל התבלינים, הדבש ו-3 כפות מהסוכר. מוסיפים מהנוזל של הבשר. שופכים על הבשר והירקות ומכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי. 5מורידים את נייר הכסף ומפזרים כ-2 כפות סוכר. משחימים כרבע שעה. 6ההגשה: מעבירים את הקוסקוס לטאג'ין ומעליו את הירקות והבשר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |