אוכל
אוכל

טבחה בלקרעה

תבשיל עוף עשיר בטעמים של בית

|מסעדת "קסרול"| פורסם17:56
טבחה בלקרעה (צילום: מסעדת
צילום: מסעדת "קסרול"
Rating:4.8133reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 4-6 כרעיים
  • 2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות גדולות
  • 300 גר' אפונת גינה (אפשר קפואה)
  • 2 כפות פפריקה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף סוכר
  • כ-3 כוסות מים

אופן ההכנה:

1בסיר גדול, מטגנים את הבצל עד להזהבה.

2מוסיפים את הפפריקה ומטגנים לעוד כמה שניות.

3מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד קצת.

4מוסיפים את המים ולאחר רתיחה מכניסים את העוף, הדלעת ואת האפונה ומבשלים לפחות חצי שעה.

5מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את הסוכר.

6מגישים על קוסקוס.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il