
קדירת עוף בלימון כבוש, פול וזעפרןקדירה ים תיכונית עם לימון בכבישה ביתית, פול טרי ורענן ונגיעות זעפרן. שעה וחצי בתנור וזה שלכםהילה מודרה|הכי טעים שיש| פורסם30/06/1415:47 ![]() |
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1מטגנים את שוקי העוף לסגירה. 2בנפרד מטגנים קלות את השום, הכוסברה, הכרפס וגרגירי הכמון, עד שהשום נהיה שקוף. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. 4מסדרים בסיר קדירה (רצוי חימר או טאג'ין) מחצית מהירק שטיגנו. מניחים את הפול, עליו את שוקי העוף ומסיימים בשאר הירק. 5מערבבים את הזעפרן במים הרותחים, משרים כרבע שעה עד שהמים מחליפים צבע ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים גם את הלימון הכבוש והכורכום. 6ממלאים את הסיר במים רותחים עד שלושת-רבעי הגובה (זה לוקח בערך 2 כוסות), ומכניסים לתנור לכשעה וחצי. מתבלים בקורט מלח ופלפל גרוס ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |