אוכל
אוכל

נתחי פרגית בפירורי חלה

שימו לב לשדרוג המפתיע לשניצל ופתיתים: נתחי פרגית עטופים פירורי חלה מתובלת, ברוטב עגבניות וארטישוק וסלט אורז אדום עם עגבניות מכל הסוגים

|הכי טעים שיש| פורסם08:00
נתחי פרגית בפירורי חלה (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת
Rating:3.513reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לפרגיות:

  • 4 נתחי פרגית (כרעי עוף מפולטים מהעצם)

  • 1 ביצה
  • 2 כוסות פירורי חלה
  • 20 גרם צנוברים
  • 1 צרור אורגנו
  • 1 כוס שמן זית

לרוטב:

  • 3 שיני שום

  • 1 פלפל חריף ירוק פרוס
  • 5 כפות שמן זית
  • 10 עגבניות שרי מנומרות
  • 10 עגבניות שרי אדומות
  • 2 עגבניות ביף (רגילות)
  • 1 קופסה ארטישוק איטלקי איכותי משומר

לסלט אורז:

  • 2 כוסות אורז אדום מוכן לפי הוראות היצרן

  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 צרור אורגנו טרי
  • 2 שן שום פרוס
  • 10עגבניות שרי מנומרות
  • 10 עגבניות שרי אדומות
  • 1 עגבניית ביף (רגילה)
  • 1 שן שום שגורד על הצד הצר של הפומפייה
  • מיץ מלימון אחד
  • 30 גרם צנוברים קלויים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס נענע קצוצה
  • חופן שמיר קצוץ
  • 2 כפיות מלח ים אטלנטי
  • 4 כפות שמן זית

להגשה:

  • טחינה שומרונית

אופן ההכנה:

1הציפוי: במעבד מזון שים שמן זית, פירורי חלה, אורגנו וצנוברים. טוחנים בפולסים קצרים עד שכל החומרים מתאחדים לגוון ירוק.

2העוף: מצפים את נתחי הפרגיות כבביצה ותערובת פירורי חלה המתובלים (כמו שניצל). מטגנים במחבת עם שמן זית ומניחים בצד.

3הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים פלפל החריף, שום וארטישוק, מערבבים ומוסיפים את קוביות העגבנייה.

4ממליחים ובוחשים כעשר דקות על אש גבוהה עד להסמכה. כשהרוטב מוכן מכבים את האש, מוסיפים את כרעי העוף לרוטב וממתינים עשרים דקות.

5הסלט אורז אדום: מחממים תנור ל-250 מעלות. חותכים את הפלפלים לרצועות וקוצצים צרור אורגנו טרי. מערבבים ביחד עם השום הפרוס, מלח ים אטלנטי ושמן זית ומכניסים לתנור למשך חצי שעה.

6חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ויוצרים מעין סלט. מתבלים את הסלט במיץ לימון, שום, מלח ו-4 כפות שמן זית. מוסיפים פלפלים קלויים קצוצים, פטרוזיליה, נענע ושמיר.

7מערבבים יחד את האורז החם והסלט הקר, מניחים את נתחי העוף על האורז ומעטרים בצנוברים קלויים. מומלץ להגיש על מצע טחינה שומרונית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il