
נתחי פרגית בפירורי חלהשימו לב לשדרוג המפתיע לשניצל ופתיתים: נתחי פרגית עטופים פירורי חלה מתובלת, ברוטב עגבניות וארטישוק וסלט אורז אדום עם עגבניות מכל הסוגיםערן כהן|הכי טעים שיש| פורסם17/10/1408:00 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :לפרגיות:
לרוטב:
לסלט אורז:
להגשה:
אופן ההכנה:1הציפוי: במעבד מזון שים שמן זית, פירורי חלה, אורגנו וצנוברים. טוחנים בפולסים קצרים עד שכל החומרים מתאחדים לגוון ירוק. 2העוף: מצפים את נתחי הפרגיות כבביצה ותערובת פירורי חלה המתובלים (כמו שניצל). מטגנים במחבת עם שמן זית ומניחים בצד. 3הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים פלפל החריף, שום וארטישוק, מערבבים ומוסיפים את קוביות העגבנייה. 4ממליחים ובוחשים כעשר דקות על אש גבוהה עד להסמכה. כשהרוטב מוכן מכבים את האש, מוסיפים את כרעי העוף לרוטב וממתינים עשרים דקות. 5הסלט אורז אדום: מחממים תנור ל-250 מעלות. חותכים את הפלפלים לרצועות וקוצצים צרור אורגנו טרי. מערבבים ביחד עם השום הפרוס, מלח ים אטלנטי ושמן זית ומכניסים לתנור למשך חצי שעה. 6חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ויוצרים מעין סלט. מתבלים את הסלט במיץ לימון, שום, מלח ו-4 כפות שמן זית. מוסיפים פלפלים קלויים קצוצים, פטרוזיליה, נענע ושמיר. 7מערבבים יחד את האורז החם והסלט הקר, מניחים את נתחי העוף על האורז ומעטרים בצנוברים קלויים. מומלץ להגיש על מצע טחינה שומרונית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |