לוהט: איפה מסתתר המרק הכי טעים שיש בישראל?
חיים כהן ויונתן רושפלד ממשיכים לפגוש בשלנים ביתיים, כשהפעם על המוקד הועלו שלל מרקים שונים ומעולים: ממרק ארטישוק ירושלמי, דרך מרק שעועית ובשר בניחוח תימני ועד מה שנקרא "מרק המשי המרוקאי". כל המתכונים למרקים הכי טעימים שיש

מרק פלפלים קלויים וחלב קוקוס
מרק טוב בהחלט לא חייב לכלול עוף, בשר או שאר מרכיבים מכבידים. הנה מתכון למרק פלפלים קלויים עם ג'ינג'ר, שום וצ'ילי המוגש לצד דג בורי מוקפץ קלות. הכיף האמיתי - בסוף מנגבים את מה שנשאר עם לחם טוב.

מרק שעועית ובשר בניחוח תימני
לשילוב בין קטניות לבין בשר בבישול ארוך כתוב בגדול "חורף" על המצח. למה? שעות על אש נמוכה עם הרבה עשבי תיבול וירקות שורש ותבינו לבד.

מרק בצל
צרפתים ואוכל הולכים יחד כמו לחם וחמאה. מרק בצל נחשב לקלאסיקה של המטבח עם שילוב מופלא בין בצל, יין לבן, שמנת, גבינה טובה ובגט שלא דורשים מאמץ עילאי.

מרק ארטישוק ירושלמי
ארטישוק ירושלמי עובד נהדר בכל מצב צבירה שתבחרו לו ובייחוד במרק סמיך, קטיפתי ושמנתי עם טעימים עדינים של חורף. פייר? התגעגענו.

יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו:מרק חרירה, "מרק המשי המרוקאי",הוא המרק הכי טעים שיש
מרקים מחממי עצמות הם מצרך מבוקש במהלך החורף ומרק החרירה, עמוס בשר, פטרוזיליה וכוסברה עם טעמי לימון חמצמץ ומלא ויטמין סי, מתאים להגדרה כמו יד לכפפה

"הכי טעים שיש": מעכשיו פעמיים בשבוע - שישי ושבת ב-19:00