
פוגצטה מוצרלההפוגצטה היא שילוב מוצלח במיוחד של פיצה ופוקצ'ה: מאפה שמרים עם מילוי מפנק, במקרה הזה מוצרלה ופילטים של אנשובי, וטופינג מטריף לא פחות של בצל מטוגן ואורגנו. אנחנו כבר הכנו, ואנחנו מאוהביםשי לי ליפא|מחלבות גד| פורסם26/10/1615:10 ![]() צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מחלבות גד |
>> ספרו לנו על הגבינה שהופכת אתכם למאסטרים ותוכלו לזכות בפרס מי שמבקר בארגנטינה מגלה עד מהרה שלצד הסטייקים המפורסמים בתפריטי המסעדות מככבות פסטות, פיצות ועוד מנות שהגיעו לארגנטינה יחד עם גלי המהגרים מארץ המגף. פוגצטה היא אחת מהן. שתי שכבות של בצק קריספי חובקות מלית של מוצרלה ואנשובי. טעים! המצרכים :לבצק:
לטופינג:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק ומתפיחים: שמים שמרים וסוכר בקערת מיקסר, מוסיפים את המים ומשהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת. 2מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים בוו לישה במהירות בינונית כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומעט דביק. 3מעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו. 4בינתיים מכינים את הטופינג: מחממים מחבת עם שמן זית על להבה בינונית ומאדים בצל כ-5 דקות עד שהוא רך. מצננים היטב. 5מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 6מרכיבים את הפוגצטה ואופים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 30 ס"מ ועובי 3-2 מ"מ. 7מניחים עיגול בצק אחד בתבנית, מפזרים עליו מוצרלה ומסדרים פילטים של אנשובי. מכסים בעיגול בצק שני, מפזרים את הבצל המטוגן, אורגנו מיובש, מלח גס ופלפל. 8אופים 20-15 דקות עד שהפוגצטה זהובה. חותכים למשולשים בעזרת גלגלת פיצה ומגישים מיד. >> ספרו לנו על הגבינה שהופכת אתכם למאסטרים ותוכלו לזכות בפרס תגיות:פוגצטה מוצרלה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |