אוכל
אוכל

פסטה ארביאטה

השף של מסעדת קפה איטליה האהובה נתן לנו מתכון לפסטה ארביאטה, או בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי - בקרוב אצלכם במטבח

|מחלבות גד| פורסם07:21
פסטה ארביאטה (צילום: דניאל לילה)
צילום: דניאל לילה
Rating:4.865reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם פסטה
  • 125 מ"ל שמן זית
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • 8 עלי בזיליקום, קרועים לחתיכות גדולות
  • 8 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות קטנות (ניתן להשתמש בעגבניות מקולפות בקופסה של 800 גרם)
  • רבע-חצי כפית פלפל צ'ילי קצוץ
  • חצי כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים שום ובזיליקום ומטגנים עד שהשום מזהיב.

2מוסיפים עגבניות, פלפל צ'ילי, מלח ופלפל ומרתיחים. מקטינים את האש וממשיכים לבשל כ-10 דקות תוך כדי ערבוב עד שהעגבניות מתרככות ונמסות.

3מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. שומרים רבע כוס ממי הבישול.

4יוצקים את מי הבישול ששמרנו למחבת עם הרוטב, מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב במשך דקה עד שהרוטב מצפה את הפסטה ומעבירים לצלחות הגשה.

תגיות:פנה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il