
ריגטוני ארבע גבינותמנת פסטה שמגיעה אלינו מצפון איטליה, עם רוטב עשיר של שמנת וארבעה סוגי גבינות, שלכל אחת מהן טעם מיוחד משלה. מעדיפים גבינות אחרות? אין בעיה, תרגישו חופשי להחליף. מבטיחים שייצא טעיםאיתי בידרמן – קפה איטליה|מחלבות גד| פורסם31/12/1807:12 ![]() צילום: דניאל לילה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים את כל המרכיבים למעט הפסטה והתרד למחבת עמוקה, ומחממים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד לרתיחה. 2מנמיכים את האש, מוסיפים את התרד ומבשלים כדקה. מסירים מהאש. 3מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. 4מחזירים את המחבת עם הרוטב לאש בינונית ומרתיחים. מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים היטב במשך דקה עד שהרוטב מצפה את הפסטה. מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה. טיפ:אם הרוטב מרגיש סמיך מדי אפשר לדלל אותו עם מעט ממי הבישול של הפסטה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |