אוכל
אוכל

ריגטוני ארבע גבינות

מנת פסטה שמגיעה אלינו מצפון איטליה, עם רוטב עשיר של שמנת וארבעה סוגי גבינות, שלכל אחת מהן טעם מיוחד משלה. מעדיפים גבינות אחרות? אין בעיה, תרגישו חופשי להחליף. מבטיחים שייצא טעים

|מחלבות גד| פורסם07:12
ריגטוני ארבע גבינות   (צילום: דניאל לילה)
צילום: דניאל לילה
Rating:320reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם פסטה ריגטוני
  • חצי כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 75 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 75 גרם גבינת פקורינו מגוררת
  • 75 גרם גבינת גורגונזולה מפוררת
  • 75 גרם גבינת מסקרפונה
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס תרד טרי קצוץ או 1 כוס אפונה טרייה או מופשרת

אופן ההכנה:

1מכניסים את כל המרכיבים למעט הפסטה והתרד למחבת עמוקה, ומחממים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד לרתיחה.

2מנמיכים את האש, מוסיפים את התרד ומבשלים כדקה. מסירים מהאש.

3מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

4מחזירים את המחבת עם הרוטב לאש בינונית ומרתיחים. מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים היטב במשך דקה עד שהרוטב מצפה את הפסטה. מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה.

טיפ:אם הרוטב מרגיש סמיך מדי אפשר לדלל אותו עם מעט ממי הבישול של הפסטה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il