
פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחדעם כמה שאנחנו אוהבים מתכוני פטנט, בחגים אנחנו כרוכים אחריהם אפילו יותר. מארחים לשבועות? את הפסטה הזו מכינים ב-20 דקות בסיר אחד, ואתם יודעים מה? אפילו את דקתיים העבודה על המתכון הזה אפשר לעשות מראששי-לי ליפא|מחלבות גד| פורסם22/05/1914:42 ![]() צילום: דניאל לילה , מחלבות גד |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1שמים בסיר רחב שטוח את כל החומרים ומביאים לרתיחה. 2מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות ללא בחישה. 3מערבבים בעדינות את תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהפסטה במרקם אל דנטה והרוטב מצומצם. 4מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגלפים גבינת גרנה פדנו בעזרת קולפן, מפזרים מעל ומגישים מיד. >> לחוברת המתכונים המלאה של גד הכנה מראש:אפשר לשים את הרכיבים בסיר כשעתיים לפני תחילת הארוחה, אבל את השמן והמים יש לצקת ממש לפני תחילת הבישול. תגיות:פסטה בסיר אחד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |