מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד

עם כמה שאנחנו אוהבים מתכוני פטנט, בחגים אנחנו כרוכים אחריהם אפילו יותר. מארחים לשבועות? את הפסטה הזו מכינים ב-20 דקות בסיר אחד, ואתם יודעים מה? אפילו את דקתיים העבודה על המתכון הזה אפשר לעשות מראש

|מחלבות גד| פורסם14:42
פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד (צילום: דניאל לילה , מחלבות גד)
צילום: דניאל לילה , מחלבות גד

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטי
  • 1 קופסה (150 גרם) מוצרלה בייבי
  • 6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • חצי כוס צימוקי עגבניות או עגבניות מיובשות קצוצות גס
  • 1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
  • 6-5 שיני שום, פרוסות דק
  • 12 עלי בזיליקום
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית סוכר
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע-חצי כפית שבבי צ'ילי יבש (מומלץ אך לא חובה)
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 כוסות מים מינרליים או מסוננים בטמפרטורת החדר

להגשה:

  • 50 גרם גרנה פדנו 29%
  • בזיליקום

אופן ההכנה:

1שמים בסיר רחב שטוח את כל החומרים ומביאים לרתיחה.

2מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות ללא בחישה.

3מערבבים בעדינות את תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהפסטה במרקם אל דנטה והרוטב מצומצם.

4מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגלפים גבינת גרנה פדנו בעזרת קולפן, מפזרים מעל ומגישים מיד.

>> מתכונים לעוגות גבינה

>> כל המתכונים לשבועות

>> לחוברת המתכונים המלאה של גד

הכנה מראש:אפשר לשים את הרכיבים בסיר כשעתיים לפני תחילת הארוחה, אבל את השמן והמים יש לצקת ממש לפני תחילת הבישול.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il