
פסטה מוקרמת בסיר אחדגם בשבועות - אף אחד לא צריך לדעת שהמנה העיקרית שמוגשת לשולחן הוכנה בהשקעה של 10 דקות בלבד. כל עוד הטעם הוא מיליון דולר - למי אכפת שהפסטה לא הטריחה אתכם בבישול נפרד? את הזמן שנשאר מוזמנים להשקיע בקינוח![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-7 דקות תוך כדי ערבוב. 2מוסיפים עגבניות שרי, רסק עגבניות, בזיליקום, עגבניות משומרות, מלח ופלפל וערבבים כשתי דקות. פסטה בסיר אחד, ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל3מוסיפים את הפסטה והמים הרותחים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר. 4מבשלים 12-14 דקות (מדי פעם חשוב לערבב). 5מוסיפים את גבינת המוצרלה, מכסים שוב את הסיר ומכבים את האש. 6מחכים שהגבינה תותך ומגישים. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |