אוכל
אוכל

פסטה מוקרמת בסיר אחד

גם בשבועות - אף אחד לא צריך לדעת שהמנה העיקרית שמוגשת לשולחן הוכנה בהשקעה של 10 דקות בלבד. כל עוד הטעם הוא מיליון דולר - למי אכפת שהפסטה לא הטריחה אתכם בבישול נפרד? את הזמן שנשאר מוזמנים להשקיע בקינוח

|אוכל טוב, mako| פורסם10:59
פסטה בסיר אחד ברוטב פיצה (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.596reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • 250 גרם פסטה (איזה שאוהבים)
  • 4 כפות שמן זית
  • בצל בינוני, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • כף גדושה רסק עגבניות
  • חופן עלי בזיליקום
  • קופסת עגבניות קצוצות משומרות
  • מלח (לפי הטעם)
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • 600 מ"ל מים רותחים
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת/פרוסה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-7 דקות תוך כדי ערבוב.

2מוסיפים עגבניות שרי, רסק עגבניות, בזיליקום, עגבניות משומרות, מלח ופלפל וערבבים כשתי דקות.

עוד פסטות לשבועות

כל המתכונים לשבועות

עוגות גבינה

פסטה בסיר אחד, ענת אלישעפסטה בסיר אחד, ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

3מוסיפים את הפסטה והמים הרותחים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר.

4מבשלים 12-14 דקות (מדי פעם חשוב לערבב).

5מוסיפים את גבינת המוצרלה, מכסים שוב את הסיר ומכבים את האש.

6מחכים שהגבינה תותך ומגישים.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il