
פשטידת פטריות ופטה כבשיםפשטידה עשירה ובשרנית, שהסוד שלה הוא בגבינות: גם פטה, גם מסקרפונה וגם ריקוטה. יותר שבועות מזה?|באדיבות מחלבות גד| פורסם25/05/1414:19 ![]() צילום: דן לב, גד, מחלבות גד |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את פרוסות הבצל והפטריות ומטגנים על אש בינונית עד להשחמת הבצל. 2מסירים את הבצל והפטריות מהאש, מסננים מנוזלים עודפים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. 3מערבבים בקערה את כל הפטריות והבצל, גבינת פטה, גבינת מסקרפונה, ריקוטה, קמח, ביצים ושמיר עד לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 20 דקות, או עד שהמאפה מתייצב ושוליו מזהיבים. * אפשר להחליף את הפטריות בזוקיני - זה עדיין יעבוד מצוין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |