
סלט לבנונישילוב של ירקות טריים טריים, גבינה טובה וחתיכות של פיתה מטוגנת בשמן זית - יכולים לדמיין ארוחה יותר מתאימה לעכשיו? מתכון של אליאס מטר ממסעדת לוקנדה במלון רמדה אוליבייה, לכבוד פסטיבל טעם ILאליאס מטר|מסעדת לוקנדה| פורסם30/06/2007:26 ![]() צילום: אפיק גבאי, מסעדת לוקנדה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים גס את העגבניות, המלפפונים, הפטרוזיליה, הבצל הירוק והחמציצים. מעבירים לקערה. 2קוצצים דק מאוד את הבצל הסגול, מוסיפים לקערה ומתבלים במיץ לימון, שמן זית, סומאק ומעט מלח (הסומק מוסיף מליחות משל עצמו). 3חותכים את הפיתה הלבנונית למשולשים או חתיכות בגודל של 2X2 ס"מ ומטגנים בשמן זית. מצננים. 4מפזרים על הסלט את הפיתה המטוגנת וחתיכות גבינה ערבית או גבינת פטה, ומגישים. מעדיפים להתלכלך פחות ולאכול יותר? תוכלו לחסוך את המאמץ והבלגן במטבח, ופשוט להזמין אוכל באמצעות כניסה למתחם "טעם IL". * המיזם המיוחד מתקיים בין 28 ביוני ל-4 ביולי, לשבוע אחד בלבד! מחיר מנה 39/49/59 שקלים.לפרטים והזמנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |