מנות חכמות, טעמים מדויקים, ודג שגנב את ההצגה
אכלנו בדון קמילו וריחמנו על השף
חזרנו ל-2 מסעדות צעירות שתפסו כיוון טוב
אוהבים עמבה בטירוף? רוצו לשם
מה שכן, היינו מוותרים על האמנות הבינונית
עדיף לקפוץ לאיסטנבול ולתקוע קבב ברחוב
הנה מקום לבוא אליו בכפכפים, בקטע הכי טוב שיש
לפעמים גם המבקר טועה, לפחות הוא מודה בזה
מי ידע שהמטבח הצרפתי כולל כל כך הרבה טחינה
המבקר אכל בהוטל דה ויל וניסה לא להתעצבן
אכלנו בקפה נורדוי והאצבעות שלנו התלקקו מעצמן
למסעדות בת"א יש מה ללמוד מני-שי הנתנייתית
ביצה עלומה חזר לק-פה האנוי ואונזה, והתאכזב
כמה חבל שכמעט כל שאר המנות היו קטסטרופליות
זה מה שקורה כשנהנים ממנה אחת בלבד בארוחה
כמה כיף לחזור למסעדות ולגלות שהרמה נשמרה
בלי שטיקים, בלי פיצה ובלי עראייס. פשוט וטעים