
כנפים חריפות של מסעדת אגאדירברוטב פיקנטי של צ'ילי, סילאן וסויה|מסעדת אגאדיר| פורסם29/10/0911:44 ![]() צילום: רן בירן, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הרוטב (ניתן להכין יום קודם). 2מערבבים את הקמח עם הפפריקה. 3מחממים שמן בסיר עמוק (לא במחבת). 4מקמחים את הכנפים בציפוי דק מאד של קמח ומטגנים בשמן כ-7 דקות (חשוב לטגן בכל פעם כמות קטנה כדי שהשמן לא יתקרר יתר על המידה). 5בינתים יוצקים את הרוטב לקערה עמוקה. 6כשהכנפיים יותאות מטיגון מעבירים מיד בעודן חמות אל הרוטב ומערבבים מעט עד שכל הכנפיים מצופות. 7מניחים בצד, רצוי בתוך תנור שחומם מראש ל- 120 מעלות וחוזרים עם הפעולה עד שכל הכנפים מוכנות. 8מעטרים ברצועות בצל ירוק ומגישים חם. כנפיים חריפות של אגאדיר|צילום: רן בירן, יחסי ציבור![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |