המלון - מלון נורמן מבחוץ (צילום:  עמית גירון,  יחסי ציבור )
אחד המדוברים בעיר- מלון הבוטיק נורמן | צילום: עמית גירון, יחסי ציבור

לאחר חודשים על גבי חודשים של המתנה, ייפתח בעוד כשבוע לפעילות המיזם הקולינרי המסקרן של האחים ירזין במלון הבוטיק היוקרתי "נורמן" שבכיכר המלך אלברט בתל אביב. הירזינים - מסעדנים ותיקים שאחראים על מסעדות כמו קפה איטליה בתל אביב ורשתות מזון כדוגמת טוני וספה, מוזס וזוזוברה, חברו במיזם הנוכחי לבעלי מלון הבוטיק שנבנה על חורבות בית רומנוב ובית שפרן ההיסטוריים, שבשיפוצו הושקעו לא פחות מ-40 מיליון שקלים.

בואו לקרוא מה עוד חדש בפייסבוק שלנו

"המלון עוד לא מוכן לפתיחה אבל החלק שלנו בו יפתח לקהל בעוד שבוע עד עשרה ימים", אומר יורם ירזין. "המיזם שלנו ייפתח במספר שלבים: תחילה תיפתח המסעדה בהובלת השף ברק אהרוני (שתיקרא נורמן, על שם המלון) ובהמשך, נפתח ג'נטלמן בר מסורתי שיגיש בין השאר קוקטיילים, כשלקראת חודש דצמבר ייפתח בקומה השלישית של המלון גם סושי בר יפני מסורתי, אף הוא שלנו".

קוקטיילים בטוטו (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
יהיה גם בר ג'נטלמניס בסטייל אנגלי עם קוקטיילים | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

עוד באוכל טוב:

האחים ירזין סגרו את מסעדתם טאפאס בשוק, אותה הוביל אהרוני (אקס טוטו) בחודש מרץ של שנת 2013, אז הם כבר החלו את שיתוף הפעולה והתכנון של הפרויקט הקולינרי שלהם במלון נורמן, שנעשה על פי ירזין בסטנדרטים שטרם נראו בנוף הישראלי. המסעדה של אהרוני מוגדרת על פי ירזין כ"בראסרי ים תיכוני עם השפעות של אוכל מצרפת, איטליה וספרד".

בתחילה תחל המסעדה בהגשת ארוחות בוקר, ולאחר מספר שבועות היא תיפתח גם לארוחות ערב. כשבהמשך (בעוד כשלושה חודשים) יחל המקום גם בהגשת ארוחות צהריים. בינתיים, גם המלון עצמו נמצא עדיין בשלבי בנייה ושיפוצים סופיים ויחל בעוד זמן קצר את תקופת ההרצה שלו. אנחנו, לפחות, מחכים לפתיחות הללו בקוצר רוח.

>> ועל ראש השנה כבר התחלתם לחשוב? מיקי שמו כבר חשב בשבילכם