mako
פרסומת

חיים קלומיטי ז"ל פתח מסעדה חדשה ומדוברת רק לפני 3 שבועות

פגשנו אותו ליד הגריל ביום הפתיחה של המסעדה החדשה והמדוברת "גוז' גוז'" באבן יהודה, היום קלומיטי, אחד השפים הנחשבים בארץ נפל בפיגוע הטרור בכוכב יאיר

לין לוי
פורסם:
חיים קלומיטי (ז"ל) שנרצח היום בפיגוע בכוכב יאיר
חיים קלומיטי (ז"ל) | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור
הקישור הועתק

חיים קלומיטי נפל הבוקר (ראשון) בפיגוע הטרור בכוכב יאיר. מלבד היותו איש כיתת הכוננות של צור יצחק, קלומיטי היה איש בשר מוערך שכונה גם דה צ'ה. הוא היה בעלים של קייטרינג בשר מפורסם, רס"ר במיל ואחד מהשמות המוכרים בתעשייה שיחד עם קבוצת גוז' ודניאל פתח רק לפני שלושה שבועות מסעדת בשרים והמבורגרים חדשה בתחנת דלת באבן יהודה "גוז' גוז'".

הוא הדריך את הצוות החדש ואת המקום המדובר שהפך במהרה לשיחת היום בתעשיית האוכל. לפני 3 שבועות הוא בירך את הלקוחות החדשים שהגיעו לטעום את הבשורה החדשה ממטבחו, והיום חייו נקטעו בפתאומיות באירוע טרור.

פגשתי את השף החייכן שהתרגש מפתיחת המסעדה הראשונה בהובלתו. הוא סיפר על התוכניות להרחבת התפריט אחרי סיום ההרצה, על ההשקעה בבקר ובמכשור החדיש ביותר עבורו, התרגש מהפרויקט החדש שנכנס אליו עם קבוצת מסעדנים מהמובילות בארץ וציפה ללקוחות שיגיעו לחוות את הבשורה.

"עובדי קבוצת גוז׳ ודניאל מבקשים להודות לכל מי שמחבק, תומך ומשתתף בצערנו בשעות קשות אלו. אנו מבקשים לכבד את פרטיות המשפחה ולאפשר לה להתאבל בכבוד ובשקט", נכתב בהודעה מהקבוצה, "חיים תושב צור נתן היה אדם אהוב, חבר, שותף, בעל לב רחב וערכים, אשר הותיר חותם עמוק על כל אדם אשר הכיר. מותו הטרגי הותיר כאב עצום וחלל גדול בקרב אוהביו ובלבנו".