מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

סוף סוף אפשר לאכול מידיה של הבלוגרית האהובה

את השם רחלי קרוט סביר שכולכם מכירים, ואם לא את השם - את המתכונים בטוח. אז עכשיו, אחרי שנים של פרסום מתכונים מוצלחים, אפשר ליהנות הלכה למעשה מהמרקים של קרוט, והכל בזכות פופ אפ חדש

ריטה גולדשטיין
פורסם:
רחלי קרוט פופ אפ מרקים מגוון סוגים
רחלי קרוט פופ אפ מרקים מגוון סוגים|צילום: דריה קוזמינה, יח"צ
הקישור הועתק

אומנם גל החום של השבוע החולף השכיח מאיתנו את העובדה שהחורף כבר היה אמור להיות בשיאו, אבל הוא לא סותר את החשק שהתעורר אצל כולנו למרקים מהשנייה הראשונה של רדת הגשם הראשון. וכך החלו לצוץ להן מחדש המרקיות ברחבי הארץ - אם זה הסופליירשל בנצי ארבל, שהיה הלהיט של החורף החולף בתל אביב וחזר השבוע עם מבחר מרקים מתחלפים, לחם שום וברד פודינג, ואם זה המיזם החדש והמדובר של הבלוגרית האהובה רחלי קרוט, שעליו נספר לכם כאן.

רחלי קרוט פופ אפ מרק עגבניות
מבחר מרקים לבוא החורף|צילום: דריה קוזמינה, יח"צ
רחלי קרוט פופ אפ מרקים
בהשראות מכל העולם|צילום: דריה קוזמינה, יח"צ

אם כך, בימים אלה חוברת קרוט (בשיתוף סוגת) לקבוצת המסעדנות בראקה האוס, לטובת פתיחת מרקייה בשם סופר (souper), שאומנם מתקיימת במתכונת רפאים של משלוחים וטייק אוויי בלבד, אבל הטעם אותו טעם. מדובר באחת הפעמים הראשונות שבהן מזדמן לנו לטעום ממעשה ידיה של קרוט – שמפעילה בין היתר את הבלוג הפופולריקרוטיתואת בלוג אוכל הילדיםצוציקיםובדרך כלל נשארת בגזרת המתכונים בלבד.

בין המרקים שתציע קרוט במקום תמצאו מרק חרירה מרוקאי צמחוני עם ירקות, אטריות, חומוס ועדשים; מרק שעועית עם גריסים ותפוחי אדמה עם גזר בהשראת המרקים הפופולריים בבית משפחת קרוט; מרק חמוסטה בסגנון כורדי עם סיסקה, מנגולד, קישואים, בצל ושום עם ניוקי סולת; מרק עדשים טבעוני עם כורכום, כמון ותוספת צד של חריף סודני על בסיס חמאת בוטנים; מרק פו וייטנאמי עם ציר בקר, חזה בקר, תערובת חמשת התבלינים, אטריות אורז, ליים ועשבי תבלין; מרק קרם כרובית עם כרישה, בצל לבן, שמנת, חלב ושמן כמהין; ומרק אפונה עם סלרי, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, מרווה ושמן זית.

פרסומת

המחירים נעים בין 48 ל-58 שקלים למנה, וכל מרק מגיע עם בריוש וקראמבל לבחירה (קראמבל אסייתי עם תבלין קארי ושומשום קלוי; קראמבל חזה בקר מלחם קאסטן, חזה בקר מעושן ושאטה; או קראמבל עשבי תיבול עם שום, פטרוזיליה ואורגנו. את המנות אפשר להזמין בכל ימות השבוע מהשעה עשר בבוקר ועד עשר בלילה, דרך וולט וטאבית, או לאסוף בטייק אוויי ממסעדת מגרב ביגאל אלון 94, תל אביב.

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?