מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

האם אבי ביטון עוזב את מסעדת אדורה?

אחרי עשר שנים, מסתמן שהשף עוזב את מסעדת אדורה וממשיך לדרך חדשה. המרוויחים מהמהלך: חובבי הפסטות והאוכל האיטלקי

ריטה גולדשטיין
פורסם:
אבי ביטון
שף אבי ביטון- אדורה|צילום: עודד קרני, mako
הקישור הועתק
אבי ביטון
מוביל את המסעדה מגיל צעיר. ביטון|צילום: עודד קרני, mako

אל מסעדת אדורה התל אביבית המוכרת נכנס השף אבי ביטון באמצע שנות העשרים לחייו. הוא היה אז גבר צעיר שהימר על כל הקופה, יחד עם השותף דורון נחמן. כעת, עשר שנים אחרי, הדרך המשותפת של השניים ככל הנראה הגיעה לסיומה עם שמועות על עזיבתו של ביטון את המסעדה.

עוד חדשות אוכל בפייסבוק

עזיבתו של ביטון את תפקידו כשף של אדורה עתידה להתרחש בעוד כחודש, אחרי שהוביל את המסעדה בעקביות שנים ארוכות והפך אותה לאחת המובילות בארץ. ביטון עצמו מסרב להגיב לשמועות על עזיבתו, אבל ייתכן שזו קשורה לרשת הפסטות פיורי, שאליה חבר לפני זמן מה.

עוד באוכל טוב:


במסגרת תפקידו ברשת עתיד ביטון לפתוח בעוד שלושה שבועות מסעדת פסטה ביקום, ולאחר מכן צפויה הרשת להתרחב גם לירושלים. במסעדה החדשה של ביטון, שתמוקם בתחנת דלק, הוא יגיש פסטות, פיצות מטאבון מיוחד שהגיע מאיטליה ועוד מבחר מנות איטלקיות קטנות מעשה ידיו.

נחמן, שותפו של ביטון, בחר לא לאשר או להכחיש את הדברים.

מצאתם טעות לשון?