אוכל
אוכל טוב

ניסינו את פאזל-פוד, רשת כריכי הבשר החדשה והמושחתת מבית ריבר

רשת הכריכים החדשה מבית האימפריה האסייתית הצליחה לרגש אותנו עם הבטחה מסקרנת: בואו אלינו והרכיבו לעצמכם כל סוג כריך בשר אפשרי. אז באנו לסניף במרכז ויצמן בתל אביב, ויצאנו עם חשבון מנופח וזכרונות של צ'יפס שלא טוגן עד הסוף

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 24/07/16 07:30 
פאזל פוד כריך עונג שישי (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
נראה טוב לא? כריך עונג שישי של פאזל-פוד | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור