חגיגות יום הפיצה הבינלאומי, 9 בפברואר

פיצות ספיישל בפומו, תל אביב
המסעדה האיטלקית תוסיף לתפריט בין השאר פיצה 5 גבינות עם גורגונזולה, מוצרלה, פרובלונה, פרמזן ופיקורינו (72 שקלים); ופיצה בייקון ומלך היער עם רוטב עגבניות, מלך היער כבושות, מוצרלה, צ'ילי ופטרוזיליה (72 שקלים).

פומו. הברזל 11, רמת החייל, תל אביב. 03-9225320

חגיגות פיצה במרכז הקניות אלון קריית השרון, נתניה
במרכז יוצעו במוצאי שבת דילים מיוחדים על מנות פיצה: בהזמנת פיצה בקפה רוטשילד הסועדים יקבלו שליש בירה או כוס יין לבחירתם מתנה, והמבלים בלנדוור יוכלו להזמין מנת פיצה ב-40 שקלים במקום ב-60.

מרכז הקניות אלון קריית השרון. טום לנטוס 26, קריית השרון, נתניה.

מנות ספיישל בקוואטרו, תל אביב
לכבוד יום הפיצה הבינלאומי יציעו במסעדה, בין השאר, Black Pizza קוואטרו סטייל - פיצה מבצק שחור עם פונדו חרדל, אגוזים מקורמלים, סוכריות חציל ובלסמי, ליצ'י ועלי מיזונה שחורה (74 שקלים); פיצה פירות ים - עם שרימפס ומולים, צימוקי עגבניות שרי, ביסק סרטנים, עירית ואיולי לימון (79 שקלים); ופיצה "ברזאולה" טלה - עם "ברזאולה" טלה, קרם ארטישוק, מוצרלה, פרחי ברוקולי, קונפי של עגבניות שרי ועלי בוקצ'יו (79 שקלים).

קוואטרו. הארבעה 21 קומה 2, תל אביב. 03-9191555

תפריט פיצות בקופינאס, מושב צור משה
ב-8-10 בפברואר יוגשו, בנוסף לפיצות הקבועות בתפריט המסעדה, מנות מיוחדות כמו פיצת חקלאים עם גבינות מוצרלה ופטה, פטריות, תרד, ארטישוק, עגבניות וזיתים ופיצה פיצטה - בצק פיצה לוהט שהתוספות מונחות עליו בתום האפייה: גבינת בושה, זיתים, צ'ילי טרי, עלי רוקט, עגבניות שרי ופרמזן מגורדת.

קופיאס. השיבולים 3, צור משה. 09-7722672

פיצה גירוס, קופינאס (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
פיצה גירוס, קופינאס | צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור

חגיגה מוקדמת בגוטל'ה, אבן יהודה
בגוטל'ה מקדימים וחוגגים את יום הפיצה בשישי, 8 בחודש, עם מבצע של שליש בירה מהחבית על כל הזמנת פיצה. בין הפיצות: פיצה חזה עוף - עם רוטב עגבניות, חזה עוף, מוצרלה וצ'ילי (52 שקלים); פיצה ים תיכונית -עם רוטב עגבניות, פלפל קלוי, עגבניות, זיתים וגבינה בולגרית (48 שקלים); ופיצה טבעונית - עם רוטב עגבניות, גבינת קשיו ותוספת לבחירה (52 שקלים).

גוטל'ה. המייסדים 54, אבן יהודה

מבצע פיצה בדרימרי, פתח תקווה
בדרימרי מציעים ביום הפיצה מבצע של פיצה שנייה ב-50 אחוז הנחה, למי שלוקח הביתה. המבצע תקף לכל הפיצות, ביניהן: פיצה ביאנקה - עם קרם פרש פורצ'יני, מוצרלה, פרמזן, פטריות גריל ורוקט (54 שקלים); פיצה ים תיכונית - עם רוטב עגבניות, שרי חצי מיובשות, מוצרלה, פטה, קלמטה ובזיליקום (56 שקלים); ופיצה פרסקה - עם פסטו ירוקים, שום קונפי, מוצרלה, גאודה ומיקס בצלים (54 שקלים).

דרימרי. הסיבים 49, פתח תקווה. 03-9503330

ספיישלים בנונו, הוד השרון
בנונו יגישו לכבוד יום הפיצה שתי מנות ספיישל: פיצה קרצ'ופי עם פומודורו, מוצרלה, ארטישוקים צרובים בגריל, אורגנו טרי, בזיליקום, קרם לבנה וזעתר יבש; וביאנקה סלמון עם אלפרדו, מוצרלה, גאודה, סלמון צלוי טרי, עגבניות מדורה, בצל ירוק, פלפל חריף ופרמזן.

נונו, ז'בוטינסקי 2, הוד השרון. 09-8353600

מחווה לפיצה מטר בסילו, חולון
ב-9-16 בחודש יערכו בסילו מחווה מיוחדת לפיצה מטר. במהלך אותו שבוע הבצק של סילו יתקשט בתוספות מהתפריט האגדי של פיצה מטר, עם טוויסטים עדכניים של שף המסעדה טל כהן. הפיצות יוגשו בצורך מלבן באורך חצי מטר ויעלו 65-75 שקלים.

סילו. שדרות ירושלים 210, חולון. 03-5733315

עוד חדשות אוכל

סניף חדש למסעדות אנגוס, כפר סבא
רשת מסעדות הבשרים מגיעה לשרון עם מסעדה חדשה, חמישית במספר, במתחם G. הסניף החדש מעוצב באופן דומה לסניף הדגל מרחוב הארבעה בתל אביב וכולל כ-120 מקומות ישיבה ובר מרכזי רחב. בין המנות החדשות שיוגשו בסניף: מעורב ירושלמי על הפלאנצ'ה (36 שקלים), צ'וריסו טלה (38 שקלים) וקדירת זנב שור (52 שקלים).

אנגוס. מתחם G, כפר סבא. 09-9796655

סלופי ג'ו, אנגוס (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
סלופי ג'ו, אנגוס | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט חורף חדש בקפה לואיז
התפריט החדש מורכב ממנות הדגל של הרשת שקיבלו טוויסט חדש לצד מנות חדשות. בין החדשות: הכנענית - טרשי חם ועליו תבשיל של בצל, עגבניות, שום, גזר, חומוס אזוקי, מג'דרה, מיץ גזר, כרובית, פולי סויה, עלי מנגולד וקייל (63 שקלים); עדשוקה - חומוס עדשים ועליו שקשוקה עם שתי ביצי חופש, עלי מנגולד או קייל וגרגירי חומוס (59  שקלים); ובוקר עלומות - שתי פרוסות ג'בטה צרובות בשמן זית ועליהן גוואקמולי וסלמון מעושן, ביצים עלומות ופטריות צלויות (62 שקלים).

לסניפים 

בראנץ' השיכורים חוזר לשישקו, תל אביב
הבר שישקו מחזיר לחיים את בראנץ' השיכורים ממסעדת סרווסריה. בין המנות: פלפלים חריפים מטוגנים עם גבינה בולגרית וביצת עין (38 שקלים); קציצות בקלה בתוך חלה עם רוטב עגבניות פיקנטי (72 שקלים); מגדל פנקייקים עם בייקון ומייפל (52 שקלים); והאם אנד צ'ייז בחלה מטוגנת (46 שקלים).

שישקו. הר סיני 2, תל אביב. 073-7590937

בראנץ' שיכורים בשישקו (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
בראנץ' שיכורים בשישקו | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

סדנת ליקוט ובישול במצפה הילה
בשבת 9 בחודש ב-9:30 תתקיים במצפה הילה שבגליל המערבי סדנת ליקוט ובישול צמחי מאכל במטבח הביתי, בהדרכת מדריך הטיולים ומיומנויות עתיקות עופר אבל ואשתו איריס. הסדנה תיפתח בסיור מודרך בשטח וליקוט הצמחים להכנת ארוחה משותפת ותסתיים בארוחה במתחם "סדנאות של פעם". משך הסדנה 6-7 שעות ומחירה 120 שקלים לאדם מעל גיל 6.

פרטים והרשמה באתר אוצרות הגליל או בטלפון 077-9964488

מנות חדשות ברשת BBB
למנות הראשונות שמציעה הרשת נוספו מחבת פטריות וגבינת פטה וברוסקטה אנטרקוט עם רוטב צ'ימיצ'ורי ופרמזן; לעיקריות נוספה טורטייה אנטרקוט עם גוואקמולי ובצל קריספי; ולקינוחים נוסף קינוח תותים ומסקרפונה עם קרם וניל.

לסניפי הרשת

טורטייה אנטרקוט, BBB (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
טורטייה אנטרקוט, BBB | צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור

תפריט טעימות חדש וכשר ביאקימונו הילטון, תל אביב
ב-14 בחודש יושק במסעדה תפריט טעימות חדש וכשר על טהרת הסושי והסשימי. בין המנות: סלט וואקמה - סלט אצות ומלפפונים ברוטב סונומונו; מאגורי פפר - פרוסות טונה צרובה ומפולפלת ופרוסות לימון בסויה וג'ינג'ר; ושירומי זאקנה בזיל - נתחי גריי מאלט בחלב קוקוס, קארי אדום ובזיליקום. בנוסף כולל התפריט שתי כוסות יין הבית. התפריט יוגש בימים א'-ה' מ-22:30 עד 17:00 ובשבת משעה לאחר צאת השבת ועד 22:30. המחיר: 500 שקלים לזוג סועדים, כולל שעתיים חנייה.

יאקימונו. הירקון 205,  תל אביב

לחמניות מושחתות לסופ"ש בנונונו, תל אביב
בנונונו יוגשו בסוף השבוע, בנוסף ללחמניות הרגילות, שתי לחמניות ספיישל חדשות: לחמניית סלמון מעושן - לחמניית חלב צרובה בחמאה ובתוכה סלמון נורבגי מעושן, גבינת פילדלפיה וקרים צ'יז, בצל כבוש, עירית ובייבי חסה ערבית (36 שקלים); ולחמניית פריקסה - לחמניית חלב צרובה בחמאה ובתוכה טונה, צלפים, תפוח אדמה, צ'רשי (ממרח דלעת), לימון כבוש ואריסה (35 שקלים). המנות יוגשו רק בסוף השבוע הקרוב, מ-12:00 ועד גמר המלאי.

נונונו. הרצל 16, תל אביב. 03-9453111

 

תפריט חורף חדש בדיינינגס, תל אביב
בין המנות החדשות: טרטר דג ופירות ים - טרטר טונה גומה-סומה, איטריות סובה ונייר אורז פריכים ואצת נורי (84 שקלים); טרטר לובסטר סלק, טוביקו ואיוליו יוזו (96 שקלים); טירדיטו דג לבן ויוזו כוסברה, קוויאר, פלפל ורוד, שמן עירית ורוטב יוסו טירידיטו (68 שקלים); בקר סוקיאקי - כבד אווז,כרוב האקוסאי, בצל ירוק, פטריות, יין פורט ורוטב ווארישיטה (98 שקלים); וטמפורה - טמפורת דג לבן בחמאת תה ירוק, עם ירקות עונתיים ומלח תה ירוק (84 שקלים).

דיינינגס. נחמני 25 תל אביב. 03-5435444

שירות הגשה לשולחן חדש במקדונלד'ס
הרשת מציעה שירות חדש שבמסגרתו תוכלו לקבל את הארוחה היישר לשולחן ולהימנע מהמתנה ליד הדלפק. נכון להיום השירות זמין ב-50 סניפים, ועד סוף החודש הוא יהיה זמין בכל 105 הסניפים שאינם בתוך פודקורט. בנוסף מציעה הרשת למזמינים באפליקציה או באתר תוכנית נאמנות חדשה של צבירת מטבעות ומימושן.

לפרטים

סדנאות יין בסלון הביתי, יקבי טוליפ ומאיה
היקבים טוליפ ומאיה מציעים שירות של סדנאות אצל הלקוח בסלון. בסדנה תיערך למשתתפים היכרות אישית עם עולם היין, ילמדו איך מייצרים יין, יערכו טעימות של יינות, ילמדו איך שופטים ומדרגים יין כמו מקצוענים וייתנו טיפים לבחירת יין, רכישת יין ושמירה על יין. הסדנה אורכת כ-3 שעות ומחירה משתנה בהתאם לכמות האנשים וכולל יין, כוסות ומוצרים נלווים.

לפרטים נוספים והזמנות: 04-9830573

תפריט הודי בקפה אסיה, ירושלים
בימי חמישי מ-18:00 יתווסף לתפריט הרגיל של קפה אסיה תפריט של אוכל הודי. בין המנות: פאני פורי עם תפוח אדמה, צ'אטני תמרנדי, בצל ויוגרט (38 שקלים); צ'יקן טיקה - פרגיות, יוגורט וכוסברה (72 שקלים); סמוסה טלה (48 ש"ח); וקינוח שלום למלכה (38 שקלים).

קפה אסיה. דרך חברון 11 (בתוך מבנה הסינמטק), ירושלים. 02-6737393

מסעדת פרה על הגג נפתחת ליומיים, ירושלים
ב-11-12 בחודש, במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית, תיפתח המסעדה של שף שלום קדוש במלון לאונרדו פלאזה מחדש, לשני ערבים בלבד, ותארח את השף הצרפתי אורליאן וקו. השפים יבנו יחד תפריטים צרפתיים מיוחדים שיאפשרו לקהל הרחב לחוות את המטבח הצרפתי במלוא הדרו.

פרה על הגג. קינג ג'ורג' 47, מלון לאונרדו פלאזה, ירושלים. 02-6298666

מסעדת גוני מארחת את שף כריסטיאן מואן, רמת השרון
ביום רביעי, 13 בחודש, ב-20:30 תארח גוני בורשטיין, השפית של מסעדת גוני, את המורה שלה מקורדון בלו, שף כריסטיאן מואן, לארוחה מיוחדת בניצוחם של השניים. הארוחה תשלב טקסטורות, צבעים וטעמים ותכלול מנת דג, שתי מנות בשר, מרענני חך וקינוח בטעמי פסיפלורה ודובדבן. מחירה: 300 שקלים לסועד.

גוני. סוקולוב 79, רמת השרון. 03-5471392