אוכל
אוכל טוב

המסעדה החדשה בגבעתיים ששווה להכיר

השף לשעבר של מינה טומיי, משה בדישי, חוזר למטבח האסייתי עם פרויקט חדש בגבעתיים: מסעדת פאפאסאן. בדישי חבר לשני שותפים שכבר בקיאים בסצינה הגבעתיימית, ויחד הם הקימו בלב העיר מסעדה שמציעה תפריט מגוון עם מנות לרציניים וגם סושי או מנות פחות מחייבות

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 30/12/19 07:00 
פאפאסן מסעדה צ'יקן טיקה  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור